Következő tanfolyam időpontja:

2019-11-04

16:00

E-learning

Legyen szó A vagy B kategóriáról, különleges indok nélkül mindenkinek kötelező a KRESZ- tanfolyam elvégzése. Egy KRESZ- tanfolyam általában 28 órából áll, és gyorsított tanfolyam esetében is legalább 7 napon át kell járni az előadásokra. 

Persze munka, iskola, egyetem mellett okozhat gondot bejárni ennyi alkalommal, ezért is ajánljuk Neked bármikor elkezdhető e-learning tanfolyamunkat!

Otthon, a strandon, a vonaton…ahol csak akarod! Éjfélkor, délelőtt, délután… amikor csak akarod!

 

Mi is az az E-learning?

Először is egy remek lehetőség! Egyetlen internet hozzáféréssel rendelkező számítógépre van csak szükséged, és utána tőled függ, hogy a belépésre használható 60 napon belül mennyi idő alatt végzel!

Hogyan tudom elkezdeni?

Bejössz a Szeged, Vitéz u. 13-15. alá az irodánkba, és behozod a következőket: orvosi alkalmassági (arról a kategóriáról, amit szeretnél), iskolai végzettséget igazoló dokumentum (8 általános bizonyítvány, érettségi, diploma), ha van bármilyen jogosítványod, érvényes személyigazolvány, lakcímkártya és a képzés díja, melyet “áraink” menüpont alatt találsz!

Miből is áll ez az E-learning?

Belépés után egy nagyon könnyen kezelhető felületet láthatsz, ahol először a tananyagot tudod elolvasni témakörökre bontva, majd minden rész végén tesztsort kell kitölteni, és minden blokk végén egy nagyobb záróteszt szerepel. Minden tesztnél csak a megfelelő százalék elérése után enged túl a rendszer, tehát ez egy valós tanulási folyamat- pontosan ezért lehet egyenértékű a tantermi oktatással!

 

Új E-learninges demok!

Ha kíváncsi vagy rá, pontosan hogyan is néz ki az E-learninges felület, akkor kattints az alábbi linkekre.

“B” kategória: Katt Ide

“A1(B)” kategória: Katt Ide

“A1” és “A” kategóriák esetében pedig: Katt Ide