Következő tanfolyam időpontja:

2019-11-04

16:00

KRESZ- tudás frissítő

Sziasztok!

Egy kis segítség azoknak, akiknek már van jogsija és fel szeretnék frissíteni a tudásukat!

www.kreszfelfrissito.hu


A PROGRAM INGYENES!
Célja, hogy a közúti közlekedésbiztonság javításának érdekében a polgárok alanyi jogon frissíthessék fel országszerte a közlekedési ismereteiket az általuk választott gépjárművezetői kategóriákban („A”, „B”, „C”, „D” és/vagy kerékpáros).

Mit nyújt a program?:
A legkorszerűbb távoktatási (e-learning) technológia és módszertan segítségével a http://www.kreszfelfrissito.hu/ Közlekedésbiztonsági program felhívja a közlekedők figyelmét az elmúlt években bekövetkezett legfontosabb jogszabályi (KRESZ) változásokra, a leggyakoribb, szabályismeret hiányára visszavezethető baleseti okokra, és más hasznos, a biztonságos közlekedéssel összefüggő kérdésekre. Az idei témák között újdonságként szerepel a „Gépjárművek forgalomba helyezése és időszakos műszaki vizsgálata” és a „Hivatásos gépjárművezetői ismeretek – A közúti árufuvarozói tevékenység alapjai” digitális tananyag. A program hangsúly fektet a közlekedés további résztvevőire vonatkozó ismeretek terjesztésére, s ennek keretében elérhető a „Gyalogos közlekedés”, a „Biztonságos közlekedés kerekesszékkel”, valamint a polgárőrök szerepét bemutató „Polgárőri alapismeretek – A baleset-megelőzés” digitális tananyag.

Meddig jelentkezhetünk és hogyan?
A program 2016. március 1-jétől június 15-ig érhető el mindenki számára, díjmentesen.
A képzésben résztvevők http://www.kreszfelfrissito.hu/ weboldalakon tudnak – önkéntesen – regisztrálni, és a regisztrációt követően férnek hozzá a tananyagokhoz. A kötelező tananyagrészek elvégzését követően a rendszer automatikusan kiállít egy képzési igazolást. Ezen az igazoláson található egy személyes e-kuponkód, amellyel a képzésben résztvevő személy jogosulttá válik arra, hogy díjmentesen iratkozzon be egy hatóságilag akkreditált, gépjárművezetői kategóriás („AM”, „A1”, „A2”, „A”, „B”, „C”, „D”) e-learning alapú, elméleti képzésre. Ennek elvégzésével újabb kategóriában szerezhet vezetői engedélyt, illetve ha már meglévő kategóriát választ, felfrissítheti korábban szerzett ismereteit.

Mindenkinek javasoljuk a KRESZ- tudás frissítését!

Ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban (pl.: az e-learning menete), nyugodtan írjátok meg,
akár facebookon:https://www.facebook.com/jakabautosiskolakft/
akár e-mailben: jakabcsaba@jakabcsaba.hu
Vagy kereshettek bennünket telefonon: 06-20/548-11-68
Vagy személyesen irodánkban: 6722, Szeged Vitéz utca 13-15.