Következő tanfolyam időpontja:

2019-11-04

16:00

Rendeletek

 

 

2013.08.15-én módosult a 24/2005 kormányrendelet. A teljes rendelet megtekinthető az alábbi linken:

242005kormányrendelet Copy

Ez a változás többek közt érinti a kresz tanfolyam idejének érvényességét, tehát,hogy mikortól is jár le, veszted el és kell újra végigcsinálnod a tanfolyamot, hogy a kresz vizsgát követően mennyi időd van a sikeres forgalmi vizsgáig úgy, hogy ne kelljen újracsinálnod a kresz vizsgát. És számos, a jogosítvány megszerzéséhez kapcsolódó fontos szabályt.

 

 

Kíváncsiak vagytok mit is kell megtanulnotok, ha "B" kategóriás jogosítványt szeretnétek, mi az, amire vizsgán fokozottan figyelnetek kell, vagy csak az érdekel, hogyan kell viselkedned a városi közlekedés forgatagában?…Kattints az alábbi linkre és Nemzeti Közlekedési Hatóság 2013. szeptember 1-jétől hatályos útmutatója mindent leír neked. Természetesen, ha bármi kérdés felmerül, oktatóink is szívesen segítenek.

A „B” kategóriás járművezető-képző tanfolyamok számára_ok

"A Nemzeti Közlekedési Hatóságról (továbbiakban : NKH) szóló 263/2006. (XII. 20.) Korm . rendelet 8 . § (1) bekezdés ha) és hb) pontjaiban kapott felhatalmazás alapján a „B” kategóriás tanfolyam tantervét és vizsgakövetelményeit az alábbiakban határozom meg. Jelen dokumentum a „B” kategóriás képzésekre vonatkozó kerettanterv. A „B” kategóriás tanfolyami képzést a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet 16. § – a alapján a kerettantervnek megfelelően kell megtartani."

 

 

 

"A1" kategóriás jogosítvány megszerzéséhez a tantervi és vizsgaköveteleményeket a következő linken érheted el:

Az „A1” alkategóriás járművezető_képző tanfolyamok számára_ok
Oktatód mellett ez a dokumentum segít Neked abba, hogy megismerd mire kell odafigyelned a vezetési gyakorlatok közben,  hogy milyen vizsgakövetelményeknek kell megfelelned "A1" kategória esetén.

 

 

 

"A" kategória eseténa tantervi és vizsgakövetelményeket itt olvashatod el:

Az „A” kategóriás járművezető_képző tanfolyamok számára_ok

Olvasgassátok minél többet és készüljetek így is a forgalmi vizsgátokra!

 

 

 

Ha van már "B" kategóriás jogosítványod, de szeretenéd mellé elkezdeni az "A1"-et, akkor az alábbi linken lévő tanterv és útmutatót nagyban segítségedre tud lenni például a forgalmi vizsgára való felkészülésben.
Az érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelk szem_új